Lääänge sedan...

Det blir inte många inlägg i bloggen, men jag bara pluggar i stort sett. Har varit på agility med Xtra ett par gånger också, och det är skoj.
Hon trivs inte alls med att vara ensam hemma, det är tydligt. Hoppas att hon vänjer sig lite. Som tur är har jag bara långa dagar ibland, annars kommer jag hem tidigt till min lilla pärla.
Den här veckan har jag i och för sig tagit det rätt lugnt, för jag pluggade som en idiot förra veckan. Men om tre veckor är det mattetenta och den måste jag bara ha alla rätt på, eftersom den är bonusgrundande för stora mattetentan i januari!

Bråda dagar.

Det blir mest studier. Kanske lite sitta vid datorn och kanske lite laga mat men annars så trivs jag rätt bra med att räkna matte och fysik.
Det händer inte så många intressanta saker.

Agility i regn samt manikyr.

Ja, igår jobbade jag på en officiell agilitytävling nere på brukshundsklubben. Det var 9 timmars regn, blåst och kyla. Valde förstås att ha på mig jeans eftersom jag inte äger några regnbyxor, samt att cykla. Jeansen var helt genomsura, liksom mina strumpor och skor, och det var inte så kul att cykla hem. Men det var såklart skönt när jag väl var hemma!
Det  var i alla fall kul att se duktiga ekipage, och jag fick träningsidéer till mig och Xtra, vi ska ju börja en agilitykarriär nu.
Idag har vi tagit en lång morgonpromenad. Det var härligt. Xtra fick inte följa med till klubben igår eftersom jag bara hade tid med det jag höll på med.
Jag har även handlat löpkläder och imorgon ska jag till löplabbet och titta på skor. Jag ska börja springa! Hoppas att det kommer gå bra. :)
Har även hunnit med lite biologi- och matteplugg. Jag känner mig duktig. Men nu har vi kommit in på optiken i fysiken och det ska bli skönt att ha föreläsning på det imorgon.
Kristoffers mor, tillika vår hundvakt, är på mallorca en vecka. Så jag måste hoppa över två matteövningar i skolan för att hon inte ska vara ensam för länge. Så får det ju bli, helt enkelt. Hunden får gå före något jag i stort sett redan kan. Dessutom ska hon följa med på biologiexkursion på tisdag. Härligt!
Imorgon eller någon gång i veckan ska en kompis till mig fixa mina naglar. Det ska bli riktigt skoj! Har därför gjort en minimanikyr ikväll så att inte grunden är alltför dålig.
Ha det så bra alla!

Att studera på naturvetenskapligt basår...

... innebär i stort sett att du inte har något liv, pluggar x antal timmar om dagen och ser det som en paus att diska.
Inte riktigt så illa kanske, men inte långt ifrån.
Schemat varierar väldigt mycket. En dag slutade jag tre, en dag tolv, en dag började jag inte förrän tio, men idag och i morgon går jag från åtta till fem.
Nåja, jag gick klockan fyra idag, när jag var färdig med miniräknar-övningen. Då ställde jag mig i kö för att få ett passerkort. Det var nio personer framför mig. När fem var klara så blev det något strul med maskinen. Då hade jag stått där i en halvtimme och jag orkade inte mer!
Det där passerkortet får helt enkelt vänta.
Dessutom har jag idag varit helt dyngsur från vaderna och nedåt på grund av låga skår, långa byxor och regn.
Dock inser jag hur kul det är att lära sig saker, och jag lägger gärna ned mycket tid på att hänga med.
Xtra blir tyvärr lite åsidosatt men imorgon ska jag ned till klubben och träna lydnad.

RSS 2.0